Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να σχολιάσει το κομμάτι της Eurovision (δείτε το video clip εδώ) και δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της με την ΕΡΤ αλλά και την εκπρόσωπό μας.
«Εκείνοι να προβληματιστούν γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το “τα τα τα”… Να ενημερώνονται όταν γράφουν στίχο!
Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα το αποφασίσει η εταιρεία η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και το κυκλοφορούμε στο εξωτερικό και έρχεται κάποιος και γράφει “τα τα τα”; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου».
Το Luben TV έφτιαξε ένα ξεκαρδιστικό video, όπου σατιρίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο, όσα είπε η Εύη Δρούτσα. Απολαύστε το!
Comments are closed.