RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Μαζί… για όλα | Πέτρα Καρυώτη
Θέμα συζήτησης :
Ειδήσεις Ράδιο Θεσσαλονίκη
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
https://www.rthess.gr/ellada/56360/
viber
NOW ON AIR 16:00 - 18:00 - Μαζί… για όλα
Πέτρα Καρυώτη
NOW ON AIR
Home > Ελλάδα > Ειδήσεις Ράδιο Θεσσαλονίκη
Ειδήσεις Ράδιο Θεσσαλονίκη
09.04.2023

Ειδήσεις Ράδιο Θεσσαλονίκη

Κυριακή των Βαίων σήμερα με ανοιχτή αγορά

Εμπορικά καταστήματα και σουπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά μέχρι τις  6 το απόγευμα λόγω του εορταστικού ωραρίου ενόψει Πάσχα.

Με καλό καιρό οι αγορές των Θεσσαλονικέων

Επιστρέφονται από αύριο, Μ. Δευτέρα, διπλώματα πινακίδες και  άδειες κυκλοφορίας για την μετακινηση των πολιτών το Πάσχα.

 

Την καθιερωμένη  κυριακάτικη ανασκόπηση έκανε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθήκον μας να συνεχίζουμε να παράγουμε έργο προς όφελος των πολιτών μέχρι την τελευταία μέρα είπε

Στη συνέντευξή του στην “Μακεδονία της Κυριακής”  ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινωνει ότι θα ειναι  υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη τονίζει ότι η  Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει ΜΙΑ , από ‘τρεις’,  που είναι σήμερα η  δυτική, η κεντρική και η  Ανατολική, Υπογραμμιζει ότι η Δυτική Θεσσαλονίκη  πρέπει να γίνει πιο συνεκτική, πιο ασφαλής, πιο προσβάσιμη, πιο πράσινη”.

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας  την προγραμματισμένη για 1 Μαρτίου επίσκεψή του που  αναβλήθηκε εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών.

 

Για  πρακτικές Τραμπισμου κατηγοροησε τον προωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας ανοιγωντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές αυτές ειναι μια ευκαιρία είπε

 

 

Επιτέθηκε σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τις μετεκλογικές συνεργασίες

 

 

“Ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας” διαμηνύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και επαναλαμβάνει ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση αν δεν έχει διψήφιο ποσοστό.

 

Επιστόλη βόμβα του προέδρου του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για την τροπολογία Βορίδη.  Καταγγέλλει ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του δικαστηρίου. “Η τροπολογία αποτυπώνει φωτογραφικά τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου εκ μέρους της Κυβέρνησης” λέει ο Χρήστος Τζανερίκος που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του κόμματος.

«Σε δημοκρατικά πολιτεύματα η νομοθέτηση ανήκει στην αρμοδιότητα της Βουλής και όχι στην επιλογή του κάθε δικαστή». απαντά ο ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης  Τονίζει  ότι η σύνθεση του Α1 Τμήματος είναι δεδομένη και ουδόλως επηρεάζεται από την κυβερνητική νομοθετική πρωτοβουλία.

 

Μνημόσυνο  στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελείται από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το τραγικό συμβάν.

 

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη πήραν οι 6 από τους 8 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων. Ενας 30χρονος στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο ΙΩΑννπινων

Στη Γαλλία, μια τετραώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρική συνοικία της Μασσαλίας, παρασύροντας και τμήματα γειτονικών κτηρίων.

Ξέσπασε φωτιά στα συντρίμια. Αυτην την ώρα οι έρευνες απο τους διασώστες . Κανείς δεν γνωριζει πόσοι άνθρπωποι ήταν στο κτίριο οταν κατέρρευσε. Για πιθανότητα πολλων θυμάτων μιλά ο δήμαρχος της Μασσαλίας Μπενουά Παγιάν. Πέντε οι τραυματίες απο διπλανά κτίρια.

Αντίποινα απο το Ισραηλ μετά την εκτόξευση έξι ρουκετών στη διάρκεια της νύχτας προς τα Υψίπεδα του Γκολάν.

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν συριακούς στρατιωτικούς στόχους κοντα στη Δαμασκό μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Συρία ευτυχώς χωρίς θύματα.

Το συριακό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η αντιαεροπορική του άμυνα απάντησε στις ισραηλινές επιθέσεις και αναχαίτισε κάποιους ισραηλινούς πυραύλους.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Sound Wave -

Ροή Ειδήσεων

Sound Wave -
Download the app