RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / #allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

ΕΛΛΑΔΑ

28/11/202210:22

#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Γράφει ο Παντελής Τζερτζεβέλης

#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Γράφει ThessNews-DESK

Η ασφάλεια αποτελεί κομμάτι του DNA της Mercedes-Benz και έναν από τους βασικούς στόχους που όλοι όσοι εργαζόμαστε για το «αστέρι» έχουμε θέσει πρωτίστως στους εαυτούς μας – μία ευθύνη απέναντι σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Ολόκληρη η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Mercedes –Benz θα ανεβαίνουν posts σχετικά με την ασφάλεια των αυτοκινήτων μας.

Η ιδέα και λεπτομέρειες σχετικά με την καμπάνια

Η Mercedes-Benz θέτει στο επίκεντρο το θέμα της ασφάλειας των οχημάτων στις ενέργειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει για μία εβδομάδα.

Οι λογαριασμοί της στο LinkedIn, το Instagram, το Facebook και το Twitterθα δημοσιεύσουν πλήθος από posts με το hashtag #allforsafety #AllForsafety. Επιπλέον, τόσο ο λογαριασμός του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ola Källenius όσο και οι λογαριασμοί των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από την Έρευνα και την Ανάπτυξη, το Marketing και τις Πωλήσεις θα είναι επίσης αφιερωμένοι σε αυτό το θέμα το επόμενο διάστημα. Το φάσμα του περιεχομένου των δημοσιεύσεων κυμαίνεται από διαδραστικά κουίζ έως τη γνωριμία με εξειδικευμένα στελέχη από τους τομείς της ασφάλειας και από κινούμενα σχέδια έως βίντεο. Οι λειτουργίες των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας της Mercedes-Benz θα παρουσιαστούν με ψυχαγωγικό και παράλληλα ενημερωτικό τρόπο.

Μετά από την εβδομάδα ευαισθητοποίησης, οι λογαριασμοί της Mercedes-Benz θα συνεχίσουν να ανεβάζουν posts που αφορούν στην ασφάλεια των οχημάτων έως τα τέλη του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες:
Η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό μέρος του DNAτης Mercedes-Benz και έναν από τους βασικούς στόχους που έχουμε θέσει στους εαυτούς μας – μία ευθύνη απέναντι σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Με τις δύο επετείους που γιορτάζει το 2022 η μάρκα με το τριάκτινο αστέρι, βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει αναπτύξει. Πριν από 25 χρόνια, το «τεστ του ταράνδου» στη Σουηδία οδήγησε στην άμεση τοποθέτηση του Προγράμματος Ηλεκτρονικής Ευστάθειας ESP®, στον βασικό εξοπλισμό της compact κατηγορίας οχημάτων, ενώ πριν από 20 χρόνια, το PRE-SAFE® συνέδεσε στοιχεία ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για πρώτη φορά ώστε να παρέχει προληπτική προστασία από ατυχήματα. Σήμερα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: κανένα τροχαίο ατύχημα έως το 2050 και μείωση του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών κατά το ήμισυ έως το 2030 σε σύγκριση με το 2020 – σύμφωνα με τους στόχους «Vision Zero». Το «Vision Zero» είναι ένα όραμα για κυκλοφορία χωρίς τραυματισμούς και θανάτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το όραμα της Mercedes-Benz σχετικά με την οδήγηση μηδενικών ατυχημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

4.2.202506:39

  Η υπουργός Πολιτισμού θα έχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά στο γραφείο της στο κτήριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας. Στις 15:00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα στο υπουργείο

ΕΛΛΑΔΑ

4.2.202506:18

  Νέα ισχυρή σεισμική δόνησης σημειώθηκε στις 04:46 τα ξημερώματα 20 Χλμ. Ν-ΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, υπολογίζεται στα 14.3 χλμ.     Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:54

    Άννυ Μπορίσοβα. Ετών 4. 2015. Εξαφανίζεται και η μητέρα της δηλώνει ότι αγνοείται 6 ημέρες αργότερα. Ο πατέρας της, χρήστης νακρωτικών, την διαμέλησε και την έβαλε σε πλαστική λεκάνη ρούχων. Την τεμάχισε και την μαγείρεψε σε κατσαρόλα με

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:49

  Περισσότερες από 555 σεισμικές δονήσεις μεγέθους μέχρι 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έχουν καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και την Δευτέρα (3/2). Ο πρόεδρος ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:40

    Διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Tρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης.   Τη σύσκεψη

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή