Στην εποχή της συνεχής διασύνδεσης στο διαδίκτυο, πρέπει να προσέχουμε σαν τα μάτια μας τα προσωπικά μας δεδομένα και τους κωδικούς μας. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η μία απάτη διαδέχεται την άλλη, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Το πρωί της Παρασκευής, έγινε γνωστό πως διέρευσαν πάνω από 16 δις. ονόματα χρηστών και κωδικοί, τα οποία φέρεται να έχουν αποσπαστεί από μεγάλες διαδικτυακές υπηρεσίες όπως Apple, Google, Facebook, Telegram, GitHub, καθώς και από κρατικές πλατφόρμες (διαβάστε περισσότερα εδώ).
Ο δημοσιογράφος και αναλυτής ψηφιακής ασφάλειας Μάνος Μεϊμαράκης, μας προειδοποιεί για μία πρωτοφανή απάτη που είναι σε εξέλιξη και εφιστά την προσοχή του στους κωδικούς μας.
Δείτε το video
@cybersecuritystories #CyberSecurityStories Επείγον! Πρωτοφανής απάτη – μεγάλη προσοχή #fyp #cybersecurity #cybersecuritytips#cybersecuritynews #cybersecurityawareness #safeinternet #phishing #hacking #απατη ♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Meimarakis
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.