RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
ΙΕΚ ΑΚΜΗ:στο πλευρό του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μέχρι το 2024

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / ΙΕΚ ΑΚΜΗ:στο πλευρό του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μέχρι το 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24/10/202215:56

ΙΕΚ ΑΚΜΗ:στο πλευρό του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μέχρι το 2024

ΙΕΚ ΑΚΜΗ:στο πλευρό του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μέχρι το 2024

Γράφει thessnews

 

Την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 επικύρωσαν το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στo κεντρικό campus του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, παρουσία του Αντιπροέδρου του Ομίλου, κ. Βαγγέλη Ροδόπουλου και της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλας Ζυγούρη.

 

Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» θα υποστηρίξει ως Αποκλειστικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού ένα πολύπλευρο πλάνο καινοτόμων δράσεων με την ενεργή συμμετοχή της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα.

 

Σε αυτό περιλαμβάνονται δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο του Αθλητισμού, της Προπονητικής και των Επιστημών Υγείας. Επίσης, μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε Έλληνες Ολυμπιονίκες να σπουδάσουν στο υψηλότερο επίπεδο με Υποτροφία προωθώντας το μήνυμα του dual career, αποκτώντας τις δεξιότητες και τα απαραίτητα εφόδια ώστε να εξελιχθούν στο αντικείμενο που θα επιλέξουν να σπουδάσουν πέραν του αθλητισμού.

 

Σε δήλωσή του ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος ανέφερε: «Στους Έλληνες Ολυμπιονίκες τιμούμε την ψυχική δύναμη, την αφοσίωση, την αδιάκοπη προσπάθεια. Σε μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού μας, θέτουμε ως στόχο τον σχεδιασμό πρωτότυπων δράσεων που θα ενημερώσουν και θα ευαισθητοποιήσουν, εμπλέκοντας δημιουργικά τη μεγάλη σπουδαστική και ακαδημαϊκή μας κοινότητα. Ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς με μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε τους νέους μας Ολυμπιονίκες υποτρόφους, εξασφαλίζοντας γι’ αυτούς την καλύτερη εμπειρία φοίτησης».

 

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών δήλωσε: «Ανανεώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, για ακόμα 2 χρόνια, θέτοντας ως στόχο τον προγραμματισμό ενός πλάνου ενεργειών Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης. Η επέκταση της δυναμικής συνεργασίας θα έχει στόχο την προαγωγή του Ολυμπισμού, του αθλητισμού, του Πολιτισμού, της υγείας αλλά το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Ολυμπιονίκες με τους οποίους θα μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν μέσα από τον αθλητισμό σε Ολυμπιακό επίπεδο».

 

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ εμπεριέχεται ως βασική αρχή η «επιστροφή» της επιτυχίας στην κοινωνία με εγνωσμένο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο μέσα από την ενεργοποίηση καινοτόμων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Στα 30 χρόνια της λειτουργίας του, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει επιδείξει πλούσια αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρέχει αρωγή και στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ενώ παράλληλα προωθεί τον εθελοντισμό μέσω μιας σειράς ειδικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8.3.202512:00

  Η Lynk & Co φέρνει στην Ευρώπη το επαναστατικό plug-in hybrid SUV, Lynk & Co 08, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής βιώσιμης κινητικότητας. Κάνει την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση προσιτή σε όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεσμευτούν σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202520:46

  Η Grand Automotive Hellas αποτελεί μέρος του Grand Automotive Group LLP, ενός εκ των κορυφαίων εισαγωγέων και αντιπροσώπων αυτοκινήτων σε 13 βασικές αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο όμιλος διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο 11 κορυφαίων μαρκών, παρέχοντας ποιοτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202518:30

  Ο πρωτοπόρος του αυτοκινήτου και ιδρυτής της εταιρείας, Gottlieb Daimler, απεβίωσε στο Cannstatt πριν από 125 χρόνια, στις 6 Μαρτίου 1900, σε ηλικία μόλις 65 ετών. Ο Όμιλος Mercedes-Benz Group τιμά τα εξαιρετικά του επιτεύγματα για την εταιρεία και

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202519:30

  Σε μια καθολική στροφή σε ότι αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει την αγορά των compact SUV, η Citroën επανεφευρίσκει το C3 Aircross. Στην ευρωπαϊκή του παραλλαγή, αυτό το καινούργιο μοντέλο μοιράζεται την πλατφόρμα Smart Car με το πρόσφατο C3,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202518:30

  Η CUPRA κατέκτησε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην εντυπωσιακή της πορεία, καθώς αναδείχθηκε ως η «Πιο Trendy Μάρκα της Χρονιάς» στα αναγνωρισμένα βραβεία Auto Motor und Sport Awards. Είναι η πρώτη φορά που η αντισυμβατική, συναισθηματική και ανατρεπτική μάρκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3.3.202519:47

  Όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά τον χειμώνα και το χιόνι έρχεται να καλύψει τους δρόμους, η αυτονομία όλων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά tips τα οποία μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να έχει στο κρύο την καλύτερη

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή