Για τις αντιδράσεις του σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή αλλά και την κόντρα Λαμπρόγιαννη – Παπαδόπουλου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στο «Open Weekend» τόνισε: «Επειδή η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί να το έκανε επειδή τρελάθηκε. Από την άλλη, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.
Επομένως, μου φαίνεται ότι μάλλον πρόκειται για μια παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ τους και καλό θα είναι να διευθετηθεί», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Για το Super Mammy, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι πιστό αντίγραφο μιας μεγάλης ξένης επιτυχίας. Όταν κάποιο ξαφνικά το παίζουν εισαγγελείς της τέχνης, εγώ αισθάνομαι φρίκη. Νομίζω ότι ζω σε μια κοινωνία τρόμου, ότι ζω σε ένα καθεστώς που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία».
Δείτε τα όσα είπε ο ηθοποιός
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.