H 85η ΔΕΘ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα επανεκκίνησης της εκθεσιακής δραστηριότητας και παρά το πρωτοφανές υγειονομικό πλαίσιο, τις δυσκολίες της περιόδου, κατάφερε να προσελκύσει 87.631 επισκέπτες.
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έζησε επί εννέα ημέρες στους ρυθμούς της πρώτης covid freeΈκθεσης, που, αν και με μειωμένη κίνηση σε σχέση με τη διοργάνωση του 2019, όπως ήταν αναμενόμενο, τροφοδότησε για μια ακόμη φορά την τοπική οικονομία και αποτέλεσε έναν λόγο γιορτής για τη Θεσσαλονίκη. Οι συμβολισμοί δε που συνόδευσαν το άνοιγμά της ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί, αφού δείχνουν τον δρόμο για την εξέλιξη της εκθεσιακής δραστηριότητας μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κανονικότητας.
Με την ΔΕΘ-Helexpo να αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκθέτες που την εμπιστεύτηκαν στη δύσκολη αυτή συγκυρία, τους χορηγούς που βρέθηκαν στο πλευρό της, τους επισκέπτες που, παρά τους περιορισμούς, περιηγήθηκαν στα περίπτερά της, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που την πρόβαλαν και τους εργαζομένους της που κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα σε πρωτόγνωρες συνθήκες.
Μεγάλη ήταν και η επιτυχία του 2ου Thessaloniki Helexpo Forum με θέμα «Δημιουργώντας την επόμενη ημέρα», που με περισσότερους από 110 ομιλητές και 19 θεματικές ενότητες, έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.
Με τους διοργανωτές να ευελπιστούν πως η 86η ΔΕΘ το 2022 να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να διοργανωθεί χωρίς τη σκιά της πανδημίας, ενώ ανανεώνουμε το εκθεσιακό μας «ραντεβού» στην έκθεση τεχνολογίας Beyond 4.0, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.