Οργισμένος όπως είναι φυσικό ήταν ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας μίλησε στο STAR, χαρακτηρίζοντας «άγγελο» την κόρη του, που «τάϊζε» τον σύντροφό της, αποκαλώντας τον «απόβρασμα».
«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη. Τον τάϊζε. Δεν μου το είχε πει ποτέ η κόρη μου πως την χτυπούσε γιατί θα πήγαινα να τον δείρω. Η μάνα της μου το είχε πει εμπιστευτικά. Σκεφτόταν να δουλέψει σε νηπιαγωγείο. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω γιατί δεν μου τα είπε όλα αυτά το κορίτσι μου. Ανέβαζαν μαζί διάφορα για να μην καταλάβω κάτι», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής στο STAR.
Συγκλονισμένος ο πατέρας του δράστη: «Πολλά συγγνώμη»
«Πολλά συγγνώμη», ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης.
Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη
Ο 39χρονος σκότωσε την πρώην σύντροφό του χτυπώντας την με μαχαίρι 5 φορές, με το στυγερό έγκλημα να εκτυλίσσεται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με το STAR η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας «έδειξε» δυο μαχαιριές στην περιοχή του στήθους, εκ των οποίων η μια στην καρδιά, και άλλες 3 στο πίσω μέρος της πλάτης και του σβέρκου.
Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός πως και τα πέντε χτυπήματα ήταν βαθιά φτάνοντας έως το… κόκκαλο, χαρακτηριστικό του μένους και της μανίας του δράστη κατά της Κυριακής.
Στο Δαφνί ο 39χρονος δολοφόνος
Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί μεταφέρεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 39χρονος είχε ψυχιατρικό ιστορικό αλλά και βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα το 2019 είχε συλληφθεί για σωματική βλάβη, το 2020 για ναρκωτικά ενώ το ίδιο έτος για απόπειρα βιασμού κατά της 28χρονης.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, «η κοπέλα δεν επιθυμούσε έγκληση για κάποιο αδίκημα», χθες, το μοιραίο και τελευταίο βράδυ της ζωής της.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.