Το Mega Καλημέρα αναμετάδωσε αποσπάσματα από το «Αυτός και ο άλλος» και τη συνέντευξη που τους παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Καλεσμένη στη δημόσια τηλεόραση, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον θυμό που έφερε ως παιδί, την οικογένεια, τον γάμο, τη μητρότητα.
Θυμάται τον εαυτό της γεμάτο θυμό ως παιδί. Δεχόταν body shaming λόγω των κιλών της και αυτό ήταν κάτι που την θύμωνε. Ήταν «ένα σκοτεινό, εσωτερικό παιδί» όπως αναφέρει η ίδια «με θυμό για τα πάντα όλα».
Για τον γάμο της δήλωσε πως ήταν απροσδόκητος: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ» αφού δεν είχε βρει μέχρι τότε έναν άνθρωπο να της δημιουργήσει αυτήν την επιθυμία.
«Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει πολλές φορές δηλώσει ότι είναι όνειρό του να γίνει παππούς» ανέφεραν οι παρουσιαστές αποζητώντας έμμεσα το σχόλιό της. «Μπορεί να είναι και δικό μου όνειρο αλλά η ζωή τα φέρνει όπως είναι να τα φέρει». σχολίασε η Ελεονώρα. Συμπλήρωσε επιπλέον για τον Γιάννη Ζουγανέλη ότι «Το κακό με τον μπαμπά μου είναι ότι τα λέει όλα δημόσια. Δεν κρατάει το στόμα του κλειστό!»
Δείτε το βίντεο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.