RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / #allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

ΕΛΛΑΔΑ

28/11/202210:22

#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Γράφει ο Παντελής Τζερτζεβέλης

#allforsafety: Στην ασφάλεια των αυτοκινήτων αφιερωμένοι οι λογαριασμοί social media Mercedes-Benz

Γράφει RTHESS NEWSROOM

Η ασφάλεια αποτελεί κομμάτι του DNA της Mercedes-Benz και έναν από τους βασικούς στόχους που όλοι όσοι εργαζόμαστε για το «αστέρι» έχουμε θέσει πρωτίστως στους εαυτούς μας – μία ευθύνη απέναντι σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Ολόκληρη η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Mercedes –Benz θα ανεβαίνουν posts σχετικά με την ασφάλεια των αυτοκινήτων μας.

Η ιδέα και λεπτομέρειες σχετικά με την καμπάνια

Η Mercedes-Benz θέτει στο επίκεντρο το θέμα της ασφάλειας των οχημάτων στις ενέργειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει για μία εβδομάδα.

Οι λογαριασμοί της στο LinkedIn, το Instagram, το Facebook και το Twitterθα δημοσιεύσουν πλήθος από posts με το hashtag #allforsafety #AllForsafety. Επιπλέον, τόσο ο λογαριασμός του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ola Källenius όσο και οι λογαριασμοί των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από την Έρευνα και την Ανάπτυξη, το Marketing και τις Πωλήσεις θα είναι επίσης αφιερωμένοι σε αυτό το θέμα το επόμενο διάστημα. Το φάσμα του περιεχομένου των δημοσιεύσεων κυμαίνεται από διαδραστικά κουίζ έως τη γνωριμία με εξειδικευμένα στελέχη από τους τομείς της ασφάλειας και από κινούμενα σχέδια έως βίντεο. Οι λειτουργίες των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας της Mercedes-Benz θα παρουσιαστούν με ψυχαγωγικό και παράλληλα ενημερωτικό τρόπο.

Μετά από την εβδομάδα ευαισθητοποίησης, οι λογαριασμοί της Mercedes-Benz θα συνεχίσουν να ανεβάζουν posts που αφορούν στην ασφάλεια των οχημάτων έως τα τέλη του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες:
Η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό μέρος του DNAτης Mercedes-Benz και έναν από τους βασικούς στόχους που έχουμε θέσει στους εαυτούς μας – μία ευθύνη απέναντι σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Με τις δύο επετείους που γιορτάζει το 2022 η μάρκα με το τριάκτινο αστέρι, βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει αναπτύξει. Πριν από 25 χρόνια, το «τεστ του ταράνδου» στη Σουηδία οδήγησε στην άμεση τοποθέτηση του Προγράμματος Ηλεκτρονικής Ευστάθειας ESP®, στον βασικό εξοπλισμό της compact κατηγορίας οχημάτων, ενώ πριν από 20 χρόνια, το PRE-SAFE® συνέδεσε στοιχεία ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για πρώτη φορά ώστε να παρέχει προληπτική προστασία από ατυχήματα. Σήμερα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: κανένα τροχαίο ατύχημα έως το 2050 και μείωση του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών κατά το ήμισυ έως το 2030 σε σύγκριση με το 2020 – σύμφωνα με τους στόχους «Vision Zero». Το «Vision Zero» είναι ένα όραμα για κυκλοφορία χωρίς τραυματισμούς και θανάτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το όραμα της Mercedes-Benz σχετικά με την οδήγηση μηδενικών ατυχημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202512:11

  Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, 09/05, σε χωριό του δήμου Πολυγύρου στη Χαλκιδική, κατά πληροφορίες στο χωριό Ρίζα. Ο 49χρονος αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, βρισκόταν στο κατάστημα του αδερφού του όταν ο 22χρονος από την

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:59

  Μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι η πρώτη επίσημη γιορτή Street Tennis – Thess Tennis στην πλατεία Αριστοτέλους. Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος πήρε ρακέτα και έπαιξε μαζί με νέους.       Μία

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:43

  Aστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, 09/05, σε οικισμό των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.   Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά: •

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:39

  Συνεχίζονται καθημερινά οι συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα. 10 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη. Άλλοι τέσσερις οδηγούσαν μεθυσμένοι. Μάλιστα ένας εξ’ αυτών δεν είχε ούτε δίπλωμα.  

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:07

  Ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης οι 13 ανήλικοι συλληφθέντες μέλη της συμμορίας με ακροδεξιό μανδύα.   Διαβάστε: Με συνθήματα η μεταγωγή των 28 ακροδεξιών στα δικαστήρια   Οι υπόλοιποι 15 (ενήλικοι) θα απολογηθούν αύριο, Κυριακή. Σύμφωνα με τη

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202510:48

  Μάλιστα, ορισμένα από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης δεν μένουν καθαρά για πάνω από λίγα 24ωρα, παρά το γεγονός ότι σπεύδουν εθελοντές πολίτες να τα αποκαταστήσουν και να τα καθαρίσουν το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για χώρους και μνημεία που «αδυνατούν»

Rthess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10.5.202511:09

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή