Πρόκειται για το δεύτερο υπερπολυτελές πλοίο που πιάνει Θεσσαλονίκη μέσα σε αυτή τη βδομάδα, μετά και την χθεσινή άφιξη του Explora 1, αποδεικνύοντας ότι η Θεσσαλονίκη έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των αγαπημένων προορισμών.
Διαβάστε επίσης: Πολυτελής άφιξη του Explora 1 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (VIDEO)
Το «Celebrity Infinity» αγκυροβόλησε στον λιμένα της Θεσσαλονίκης στις 6:30 το πρωί προερχόμενο από την Καβάλα και έχει 2000 επιβάτες. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο που φέρει σημαία Μάλτας, το μήκος του είναι στα 294 μέτρα, το πλάτος στα 32 μέτρα, ενώ το βύθισμα του στα 8,00 μέτρα.
Το πρόγραμμα για αυτούς που επέλεξαν να περιηγηθούν την πόλη περιελάμβανε επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης αλλά και πεζές περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία αυτών που επέλεξαν να αποβιβαστούν από το πλοίο, επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Βεργίνα, το Δίον και τα Μετέωρα. Οι εθνικότητες των επιβατών αποτελούνται από Αμερικανούς, Άγγλους , Γάλλους και Νοτιοαμερικανούς.
Στις 8 το απόγευμα αναμένεται να σηκώσει και πάλι Άγκυρα με προορισμό τον Πειραιά.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.