RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

ΕΛΛΑΔΑ

28/09/202214:37

Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη, ύστερα από σχετική καταγγελία.

Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

Γράφει RTHESS NEWSROOM

Πρόκειται για τον Μάριο Δρέπα, του Στέλιου και της Μαγδαλήνης, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανήλικης.

Πρόκειται για τον: ΔΡΕΠΑ ΜΑΡΙΟ του ΣΤΕΛΙΟΥ και της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, γεννηθέντα στις 27/08/1998 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ή 23740-22204 του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 26 Μαρτίου 2023. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον Νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202512:59

  Το απόγευμα της Παρασκευής, 09/05, η άτυχη γυναίκα περπατούσε με τον άνδρα της στο Φαληράκι, όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 19χρονος αλβανικής καταγωγής. Η 74χρονη ακρωτηριάστηκε και δυστυχώς υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202512:44

  Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκη, 3,5 χιλιόμετρα έξω από τις Σέρρες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στα μεταλλικά στηθαία και ανετράπη εκτός δρόμου.

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202512:11

  Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, 09/05, σε χωριό του δήμου Πολυγύρου στη Χαλκιδική, κατά πληροφορίες στο χωριό Ρίζα. Ο 49χρονος αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, βρισκόταν στο κατάστημα του αδερφού του όταν ο 22χρονος από την

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:59

  Μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι η πρώτη επίσημη γιορτή Street Tennis – Thess Tennis στην πλατεία Αριστοτέλους. Έξι γήπεδα, δημιουργήθηκαν και φιλοξενούν μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να δοκιμάσουν,να γνωρίσουν και να παίξουν το

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:43

  Aστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, 09/05, σε οικισμό των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.   Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά: •

ΕΛΛΑΔΑ

10.5.202511:39

  Συνεχίζονται καθημερινά οι συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα. 10 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη. Άλλοι τέσσερις οδηγούσαν μεθυσμένοι. Μάλιστα ένας εξ’ αυτών δεν είχε ούτε δίπλωμα.  

Rthess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10.5.202511:09

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή