Συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού
Μακαβρια τα ευρήματα
Βρέθηκαν επτά απανθρακωμένες σοροί στο εστιατόριο
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργός Υγείας συνολικά οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί από τις οικογένειές τους ανέρχονται σε 54 ενώ ήδη έχουν ανασυρθεί 46 νεκροί.
Η κα Γκάγκα εξήγησε ότι η διαδικασία ταυτοποίησης με τη μέθοδο του DNA είναι αργή και επίπονη
Ανέφερε ότι τα περισσότερα αποτελέσματα θα έχουν βγει αύριο.
“Η απόφαση είναι να μην δουν οι συγγενείς τους ανθρώπους τους” δήλωσε η κα Γκάγκα.
Νέα παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκου.
Ζητάει τον εντοπισμό των υπευθύνων «όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, απ΄ όπου και αν προέρχονται» για την τραγωδία στα Τέμπη.
Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης Λάρισας.
Πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο.
Του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα θάνατος πολλών ατόμων.
Επισύρει ποινές από 10 χρόνια κάθειρξη ως και ισόβια.
Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων ζήτησε σήμερα ο νέος υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης.
“Είναι ώρα ενσυναίσθησης, σεβασμού και συμπαράστασης στον πόνο των συγγενών” δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
“Τίποτα και κανένας να μην ξεχαστεί” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα από το αμαξοστάσιο στου Ρέντη.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Εξέφρασε τη λύπη του για την τραγωδία στα Τέμπη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ελληγ
Σε συλλαλητήριο προχωρούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου οι φοιτητικοί σύλλογοι των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης.
“Εκφράζουμε την ανείπωτη θλίψη μας για το τραγικό γεγονός της σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες συμφοιτητές μας” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.
Στην υπόλοιπη επικαιρότητα.
Στο 8,5% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Eurostat, από 8,6% τον Ιανουάριο.
Στην Ελλάδα, ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 6,5% από 7,3% τον πρώτο μήνα του έτους.
Στο 10,8% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιανουάριο εφέτος, έναντι του 13,7% τον Ιανουάριο 2022.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.