Εκτροχιασμός ήταν τελικά το σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ολλανδία. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία.
Τελικά η επιβατική εκτροχιάστηκε όταν συγκρούστηκε με μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στις γραμμές.
Πριν από λίγο το Reuters έκανε λόγο για έναν νεκρό και 30 τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων «σοβαρά».
Το πρώτο βαγόνι εκτροχιάστηκε και αναποδογύρισε σε χωράφι, όπως και το δεύτερο ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά.
Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά σε χωριό ανάμεσα στη Χάγη και στο Άμστερνταμ.
… «Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων μετά την απόφαση του ΟΠΕΚ να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου.
Αναλυτές εκτιμούν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η τιμή του βαρελιού θα σπάσει το φράγμα των 100 δολαρίων.
Ήδη το φυσικό αέριο άρχισε να «τσιμπάει» προς τα πάνω.
Το Brent διαπραγματεύεται αυτή την ώρα πάνω από τα 85 δολάρια το βαρέλι στις διεθνείς αγορές.
Η μέση τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει το 1,90 ευρώ ανά λίτρο
… Σταδιακή υποχώρηση θα παρουσιάσουν σήμερα οι ισχυρές βροχές που σάρωσαν χθες τη χώρα.
Σήμερα τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στις ανατολικές περιοχές. Ωστόσο έρχονται ισχυροί βοριάδες εντός της ημέρας.
Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.
Μάλιστα αύριο τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
… Στροφή στην οικονομία σήμερα κάνει ο πρωθυπουργός. Υποδέχεται σήμερα στον πρόεδρο του Eurogroup στην Αθήνα.
Οι καλύτεροι μισθοί είναι μια από τις βασικές ενότητες του γαλάζιου προγράμματος που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.
Αύριο ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στα Ιωάννινα, ενώ για τη Μ. Δευτέρα προγραμματίζεται επίσκεψη στη Δυτική Θεσσαλονίκη,
… Σήμερα στις 18:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη κατοικία, επαγγελματική στέγη και αγροτική γη.
Χθες σε παρέμβασή του σε εκδήλωση της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ υποσχέθηκε ότι θα θεσμοθετήσει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και δικαίωμα τεκνοθεσίας.
… Πρεμιέρα κάνει αύριο το «Καλάθι του Πάσχα». Θα περιλαμβάνει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αυγά.
… Άνοιξε η πλατφόρμα MyCar της ΑΑΔΕ για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με το μήνα.
… Βραδινές εργασίες σήμερα στην Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία από τις 23:00 έως τις 07:00 της Τετάρτης.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον νότιο έως τον βόρεια κόμβο Κατερίνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί και εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή, τις νυχτερινές ώρες και στις δύο κατευθύνσεις στα τμήματα που έγινε ασφαλτόστρωση το προηγούμενο διάστημα από τον Κόμβο Μουδανίων μέχρι το ύψος του κόμβου στο Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος.
Θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας από τις 23:00 έως τις 06.00 το πρωί.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.