Στις 15 Ιουνίου, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει, ώρα 10:00’, δοξολογία και δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης.
Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ιδία ημέρα:
- Στα Γρεβενά, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών και ώρα 10:30’
- Στην Καστοριά, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και ώρα 10:30’
- Στην Φλώρινα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα και ώρα 10:00’
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.