Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο λόγω επιδείνωσης της υγείας του, καθώς παρουσίασε υψηλό σάκχαρο και πίεση, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», πως ο πελάτης του κάνει ενέσεις ινσουλίνης και πως σήμερα είχε υψηλή πίεση, κάτι που δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ενδέχεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού: «Ο Φιλιππίδης έχει πρόβλημα υγείας, έχει σακχαρώδη διαβήτη, τον οποίο αντιμετωπίζει με ενέσεις ινσουλίνης. Δεν θα τα καταφέρει σήμερα να έρθει και είναι η πρώτη φορά που γίνεται συνεδρίαση χωρίς την παρουσία του. Έχει πολύ υψηλή πίεση. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Έχει πολύ υψηλό το σάκχαρο. Ενδέχεται να πάει και στο νοσοκομείο».
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.