RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Οι ειδήσεις στις 07.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (20/09/22)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Οι ειδήσεις στις 07.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (20/09/22)

ΕΛΛΑΔΑ

20/09/202204:00

Οι ειδήσεις στις 07.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (20/09/22)

Οι ειδήσεις στις 07.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (20/09/22)

Γράφει RTHESS NEWSROOM

… Τα νέα τιμολόγια ρεύματος για τον μήνα Οκτώβριο ανακοινώνουν σήμερα οι πάροχοι. Αναμένεται να είναι ελαφρώς χαμηλότερα από αυτά του Σεπτεμβρίου λόγω της μείωσης στις τιμές του φυσικού αερίου.

Αύριο στο μεταξύ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει και το νέο μοντέλο επιδότησης των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας όπως και οι παρεμβάσεις για το φυσικό αέριο. Οδηγός θα είναι η κατανάλωση. Όσο μειώνεται τόσο θα αυξάνεται η επιδότηση.

… Για «μπρα ντε φερ» με τον Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προετοιμάζεται ο πρωθυπουργός. Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες στη Νέα Υόρκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμπίπτουν στη Νέα Υόρκη για σχεδόν τρία 24ωρα, χωρίς πάντως να έχουν δημιουργηθεί προϋποθέσεις για ραντεβού.

Για αύριο βράδυ αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στη δεξίωση που προγραμματίζει ο Αμερικανός πρόεδρος προς τιμήν των ηγετών.

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού. Θα έχει προηγηθεί του Τούρκου προέδρου. Ο Κ. Μητσοτάκης θα θέσει την τουρκική προκλητικότητα ενώ θα αναδείξει τον ρόλο της Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Θα συναντηθεί με τον γ.γ του ΟΗΕ και τον βασιλιά της Ιορδανίας ενώ θα δει και τον επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης.

Θα έχει επίσης επαφές με επενδυτές αλλά και με την ομογένεια.

Ηχηρή μήνυμα από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ. Οι τουρκικές υπερπτήσεις άνωθεν ελληνικού εδάφους είναι αντίθετες με την αποκλιμάκωση.
Η ελληνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη τονίζει.

Επιμένει να προκαλεί ο Ερντογάν. “Έχουμε ισχυρό στρατό για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας”

88 οι χθεσινές τουρκικές παραβιάσεις από μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Σημειώθηκαν και 6 υπερπτήσεις σε Κίναρο και Κανδελλιούσα.

… Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. Συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά κατέθεση χθες στον εισαγγελέα ο Ν. Ανδρουλάκης. “Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός επιμένουν στη συγκάλυψη” δήλωσε.

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Ο κ Ρουμπάτης φέρεται να παραδέχθηε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι το 2016 παρακολουθούσε το κινητό τηλέφωνο του τότε προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

… Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλόνισε το Μεξικό χθες το βράδυ. – Στα κεντρικά της χώρας το επίκεντρο, με εστιακό βάθος στα 15 χιλιόμετρα. Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σοβαρές ζημιές.

… Πέρασε στην ιστορία η βασίλισσα Ελισάβετ. Σε μια μεγαλειώδη τελετή, το ύστατο χαίρε. Σε στενό κύκλο η ταφή της, δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο.

… Αθώος λόγω αμφιβολιών ο 27χρονος που είχε συλληφθεί εντός του ΑΠΘ για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες.

… Κλείνει σήμερα τμήμα της Εγνατίας Οδού για μεταφορά τμημάτων ανεμογεννήτριας. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Κοζάνη. Υπολογίζεται περίπου από τις 07.00 έως 08.15 το πρωί.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις προμεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στη Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά το πρωί στα θαλάσσια και παραθαλάσσια 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

8.5.202500:01

  Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου, Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου, Οσίου Μήλιου του υμνωδού, Σύναξη της Παναγίας της Κασσωπίτρας Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη * Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα Κασσιόπη * Υπάρχουν και

ΕΛΛΑΔΑ

7.5.202521:27

  Ένας άνδρας δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο ενώ περπατούσε στην παραλία της Βουλιαγμένης. Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν την μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σαλνίκοβα, να συνοδεύει τον σκύλο που έστειλε στο νοσοκομείο τον 71χρονο περαστικό. Η οικογένεια Τσιτσιπά για

ΕΛΛΑΔΑ

7.5.202520:47

  Λίγα 24ωρα μετά την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη, που κόστισε τη ζωή στην 38χρονη δράστιδα, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 36χρονου συνεργού της που φέρεται να νοίκιασε το διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή 20, όπου κατασκευάστηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός.

ΕΛΛΑΔΑ

7.5.202520:27

  Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις εγγραφής για τους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη νέα σχολική χρονιά 2025 – 2026. Σύμφωνα με ανακοίνωση οι αιτήσεις εγγραφής θα μπορούν να γίνονται από την Τετάρτη 15

ΕΛΛΑΔΑ

7.5.202520:10

  Ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν κατά τόπους το μεσημέρι της Τετάρτης 7/5 στην Κρήτη, όπου το θερμόμετρο ξεπέρασε τους 35 °C. Η μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Νεάπολη Λασιθίου (35.7 °C) και ακολούθησαν τα Φαλάσαρνα Χανίων (35.1 °C)

ΕΛΛΑΔΑ

7.5.202519:15

  Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει «πρόσωπο» με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση θερμοκρασίας και την αποχώρηση της αφρικανικής σκόνης. «O πολικός αεροχείμμαρος διώχνει την αφρικάνικη ζέστη και σκόνη και ρίχνει πάνω από

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή