… Ιστορική επίσκεψη Μητσοτάκη στα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Στη Λιβαδειά δεύτερο σταθμό της περιοδείας του ομογενείς κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με σημαίες και συνθήματα πραγματοποιήσε επίσκεψη στο Λύκειο «Λευτέρης Στάλιος»
Στη Χειμάρρα έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος κόσμου στο λιμάνι που τον περίμεναν με ελληνικές σημαίες, χειροκροτήματα και συνθήματα. Δείτε βίντεο στο rthess.gr
Στο σκάναλο Qatargate
Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση των βελγικών αρχών για την Εύα Καϊλή για το αν θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Η απολογία της ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και κράτησε περίπου μία ώρα.
Όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της , υποστήριξαν ενώπιον των δικαστών ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είναι αθώα, δεν έχει δωροκηθεί και συνεργάζεται με τις αρχές.
Στο μεταξύ με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, δεσμεύθηκε το οικόπεδο των 7 στρεμμάτων στην Πάρο, που αγοράστηκε από την κ. Καϊλή και τον σύντροφό της.
Δεσμεύτηκε και κοινός τους λογαριασμός, μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω ακινήτο
… Σοκ από τη μητροκτονία χθες στην Καλαμαριά.
Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε χθες τη μητέρα του. Η 60χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην οδό Παπαδιαμάντη μαχαιρωμένη κατά πληροφορίες στο λαιμό και στο σώμα.
Δεν έχει συνηδητοποιήσει τι έχει κάνει είπε ο δικηγόρος του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη σε δηλώσεις του απο τα δικαστήρια ζήτησε σεβασμό
… Στις δικαστικές αρχές και πάλι ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά.
Πλέον, μετά το θάνατο του 16χρονου, διώκεται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και όχι για απόπειρα.
… 25χρονη η δράστιδα της χρυσής ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκιδική. Έκλεψε κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.
Φέρεται κατά πληροφορίες, υποδυόμενη την πελάτισσα, να κλέψει τα κλειδιά από την ιδιοκτήτρια και εβγαλε αντικλείδια.
Προσπάθησε να εισέλθει και στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.