Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα και κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Με τους τηλεθεατές να να έχουν την ευκαιρία να μάθουν υγιεινές συνταγές και να τις εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή.
Με την «Ώρα για Φαγητό» στον ΣΚΑΪ να προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή στις 11:30.
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία
H πρώτη εκπομπή βρίσκει Αργυρώ παρέα με τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου, ετοιμάζουν “σοφαγάδα”, ένα φαγητό βγαλμένο από την ελληνική παράδοση που συνδυάζει νόστιμα υλικά και πλούσιες βιταμίνες. Παράλληλα, η Άννα δίνει και συμβουλές για εβδομαδιαίο προγραμματισμό σωστής διατροφής. Ακολουθούν “φακές άσπρες με φυτικά κεφτεδάκια” και για το τέλος γρήγορο και απολαυστικό “ανοιχτό sandwich με ψητά λαχανικά, μυρωδικά και τυρί”.
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου – Τοπικές Συνταγές, Το Δικό σας Φαγητό
Με έντονο άρωμα Ελλάδας με “καλόγερο Νάξου με μελιτζάνα”, ένα πιάτο που συμπυκνώνει όλη τη νοστιμιά του Αιγαίου. Συνεχίζουμε με μια μακαρονάδα που γεφυρώνει την παράδοση με το comfort food· “τσουχτή Μάνης”. Και για το τέλος, η Αργυρώ απαντά στην απορία των τηλεθεατών, «πώς μπορεί μια σαλάτα να είναι πλήρες γεύμα» και προτείνει τη χορταστική “σαλάτα με σολομό, αβοκάντο & αυγό”.
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου
Το ταξίδι στην Ιταλία φέρνει μία ανεπανάληπτη νοστιμιά: “κοτόπουλο cacciatore” ή αλλιώς “του κυνηγού”. Στη συνέχεια, προτείνει “μεθυσμένα κριτσίνια με τυρί”, ένα σνακ που γίνεται με απλά υλικά και έχει γρήγορη διαδικασία παρασκευής. Στο τέλος, σερβίρει μια υπέροχη “πράσινη σαλάτα με σταφύλια και κινόα”.
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Ώρα για Γλυκό, Trendy Συνταγές
Με ένα εκπληκτικό “κέικ σοκολάτας γεμιστό με μαρμελάδα” , ένα γλυκό στο οποίο δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Συνεχίζουμε με εκπληκτικό “dutch baby με κόκκινα φρούτα” που είναι ένας συνδυασμός κρέπας και pancake. Τέλος, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για τα πιο τέλεια “αυγά benedict”, μία από τις πιο διάσημες συνταγές για brunch.
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου – Ώρα για Μενού
Με την εβδομάδα να τελειώνει με ένα απολαυστικό και πεντανόστιμο μενού με άρωμα θάλασσας. Ξεκινάει με “tuna melt”, ένα πλούσιο σάντουιτς με τέλεια γεύση. Στη συνέχεια, μας προτρέπει να βάλουμε το ψάρι στην καθημερινότητά μας με γρήγορες και εύκολες συνταγές, όπως τη “γλώσσα στη λαδόκολλα”, ένα χαρακτηριστικό πιάτο μεσογειακής απλότητας και νοστιμιάς. Ένα μενού ψαροφαγίας κλείνει με τον καλύτερο και πιο δροσερό τρόπο, με φινετσάτη “τούρτα παγωτό λεμόνι”.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.