Η γέφυρα στην Τορώνη, στη Χαλκιδική, κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2024 εν μέσω της κακοκαιρίας Bora. Από τότε έχει γίνει το γεφύρι της Άρτας.
Διαβάστε- Χαλκιδική: Δόμηση «τέρας» στη Σιθωνία – 600 νέα υδρόμετρα σε ένα χρόνο μόνο στη Νικήτη! (AUDIO)
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης, αύριο (11/06) συνεργεία θα αρχίσουν να ρίχνουν τα τσιμέντα και εκτίμησε ότι σε 8 με 9 ημέρες να δοθεί στην κυκλοφορία. Η κυκλοφορία θα γίνεται εκ περιτροπής και η ρύθμιση θα γίνεται από φανάρια τα οποία έχουν τοποθετηθεί.
“Ζητιανεύουμε και συζητάμε -με την Περιφέρεια- για να φτιαχτεί η κανονική γέφυρα” είπε ο δήμαρχος και προειδοποίησε πως αν η λύση της στρατιωτικής γέφυρας από προσωρινή γίνει… μόνιμη και δεν δρομολογηθεί από το Σεπτέμβριο η κατασκευή της κανονικής γέφυρας τότε “θα μας βρουν απέναντι” σημείωσε.
Ακούστε το ηχητικό
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.