Εντυπωσιακή ψυχραιμία και προκλητικό θράσος φαίνεται να επέδειξε ο 43χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία, καθώς μόλις περίπου ενενήντα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, αναμιγνυόμενος με το πλήθος σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Διαβάστε επίσης: Στυγερό έγκλημα στη Λαμία – Νεκρός 59χρονος επιχειρηματίας
Ο 43χρονος επέστρεψε στο σημείο του εγκλήματος, κρατώντας σακούλα με κρέπες ου είχε προμηθευτεί από κατάστημα στην πλατεία Λαού λίγο νωρίτερα, συμπεριφερόμενος με απόλυτη φυσικότητα.
Βίντεο ντοκουμέντο τον δείχνει να κοντοστέκεται να κοιτάζει, ενώ ρωτούσε τους γείτονες «τι έγινε εδώ», εκφράζοντας αμέσως μετά την έκπληξή του και τη λύπη του, λέγοντας ότι γνώριζε και αυτός τον αδικοχαμένο επαγγελματία, πατέρα τριών παιδιών.
Όταν αργότερα έγινε γνωστή η σύλληψη του 43χρονου από την αστυνομία, κάποιος από τους επαγγελματίες της οδού Όθωνος που τον γνωρίζει, θυμήθηκε ότι ο δολοφόνος ήταν για αρκετή ώρα εκεί ανάμεσά μας πολύ ήρεμος και ψύχραιμος, παρακολουθώντας τους αστυνομικούς να συλλέγουν τα στοιχεία από το σημείο όπου λίγη ώρα πριν είχε δολοφονήσει με τόσο άγριο τρόπο τον άνθρωπο που τον βοηθούσε και τον στήριζε.
«Έπαθα σοκ μόλις έμαθα ποιον έπιασαν για τη δολοφονία του Δημήτρη. Ο δολοφόνος ήταν εδώ ανάμεσά μας τη νύχτα μέχρι τις 4:00′ το πρωί. Τον θυμάμαι πολύ καλά, φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι κι έκανε τον ανήξερο και τον λυπημένο…», είπε στο LamiaReport ο άνθρωπος που τον γνώριζε.
«Μου είχε βρίσει την μητέρα μου και έτσι πήγα να του ζητήσω τον λόγο. Λογοφέραμε, αλλά δεν ήμουν εγώ που τον σκότωσα», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.