H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Open Weekend” του OPEN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο βίντεο που διέρρευσε στο ίντερνετ με προσωπικές στιγμές της.
Aρχικά η φιναλίστ του MasterChef 3 τόνισε πως :«Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν που δούλευα και το συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει. Τα πράγματα άλλαξαν και με σιγουριά σου λέω ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη η φάση. Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πάρα πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά ήταν κάτι που το έχω κάνει μια φορά και δεν θα ήθελα και δεύτερη»
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανέφερε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω δεχτεί λεκτική βία στην εργασία μου επειδή είμαι γυναίκα. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή μου που δεν μπορώ να διαχειριστώ καθόλου. Η διαρροή του βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ»
Δείτε τα όσα είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη:
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.