Αυλαία έπεσε χθες για την 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και σίγουρα κάτι που ξχώρισε ήταν το παιδικό παραμύθι «Για την Ελλάδα» της Βούλας Πατουλίδου
Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου θέλησε να μεταφέρει αρετές και αξίες που διέπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παραμένουν αναλείωτες στον χρόνο, μέσα από το παιδικό της βιβλίο.
«Στο παραμύθι ”για την Ελλάδα” έβγαλα ένα κομμάτι από την καρδιά μου και το έκανα λέξεις. Λέξεις που ακόμα κι ένα παιδί μπορεί να καταλάβει» είπε χαρακτηριστικά.
Η παρουσίαση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν μία ιδιαίτερη παράσταση που οργάνωσαν οι Εκδόσεις Διάπλους, με το Σχολείο Της Φύσης και συντονιστή τον θεατρικό εμψυχωτή Γιάννη Θεοδώρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «H Βούλα για άλλη μια φορά έκοψε πρώτη το νήμα». δήλωσε.
Την Βούλα Πατουλίδου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.