Το πρίκουελ από τον σκοτεινό κόσμο του θρυλικού «The Omen» σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ, έρχεται στις αίθουσες με τον τίτλο «The First Omen». Σύμφωνα με τα 20th Century Studios, η πρεμιέρα της νέας ταινίας ορίστηκε για τις 5 Απριλίου του 2024.
Το στούντιο κοινοποίησε επίσης μια πρώτη εικόνα της ταινίας, η οποία σύμφωνα με την περίληψη ξεκινά όταν «μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στη Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην υπηρεσία της εκκλησίας και συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη ενώ αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού».
Το καστ περιλαμβάνει τους Νελ Τάιγκερ Φρι, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Σόνια Μπράγκα, Ραλφ Άινεσον και Μπιλ Νάι.
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αρκάσα Στίβενσον σε σενάριο που υπογράφει η ίδια με τους Τιμ Σμιθ και Κιθ Τόμας.
Σημειώνεται ότι ο Γκρέγκορι Πεκ και η Λι Ρέμικ πρωταγωνίστησαν στην 5η πιο εμπορική ταινία του 1976 όπου ένας Αμερικανός διπλωμάτης υιοθετεί ένα βρέφος κρυφά από τη γυναίκα του όταν το βιολογικό τους παιδί πεθαίνει στη γέννα. Εξαιρετικές ερμηνείες μεταξύ αυτών και του Χάρβεϊ Σπένσερ Στίβενς ως το παιδί του διαβόλου, Ντέμιεν Θορν που ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.