Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Εργαζόμενοι ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουν εκδικητική συμπεριφορά

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Εργαζόμενοι ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουν εκδικητική συμπεριφορά

ΕΛΛΑΔΑ

27/12/202419:32

Εργαζόμενοι ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουν εκδικητική συμπεριφορά

Κατηγορούν τη διοίκηση της εταιρίας για ενέργειες εκφοβισμού και ότι δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, «με αστείες προφάσεις»

Εργαζόμενοι ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουν εκδικητική συμπεριφορά

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Για ενέργεια εκφοβισμού και «εκδίκησης» προς 17 εργαζομένους της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν την διοίκηση οι εργαζόμενοι της εταιρίας λέγοντας πως δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, «με αστείες προφάσεις».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Γνωστή και πάγια η τακτική της διοίκησης της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ως προς την συμπεριφορά προς τους εργαζόμενούς της και των μεθόδων φίμωσης που ακολουθεί.

Πέρα των απεχθών όρων που προσπάθησε να επιβάλει μονομερώς μέσω συμβάσεων, παραμονές Χριστουγέννων προέβη σε μια ακόμη ενέργεια εκφοβισμού και «εκδίκησης» προς 17 εργαζομένους της, μη ανανεώνοντας τις συμβάσεις τους με αστείες προφάσεις, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους που προέβη σε μια τέτοια ενέργεια. Θίχτηκε η Διοίκηση της ΚΤΕΛ που οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε σύσταση Σωματείου, φοβούμενοι ότι αν λειτουργήσουν συγκροτημένα, θα αναδειχθούν προβλήματα παθογένειας και ελλείψεων που βιώνει η ΚΤΕΛ και τα οποία με την σειρά τους μεταφέρονται στους εργαζόμενούς της και κατ’ επέκταση στο επιβατικό κοινό.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, δηλώνουμε την απερίφραστη συμπαράστασή μας προς τους «απολυμένους» της ΚΤΕΛ και θα συμπορευτούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια και μορφή αντίδρασης και διαμαρτυρίας προβούν τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά μας όργανα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202515:58

  Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ κάνουν λόγο για την παράσυρση ενός άνδρα, 40 περίπου ετών, ο οποίος φέρει κεφαλή κάκωσης και έχει τις αισθήσεις του.   To συμβάν σημειώθηκε στη Βούλγαρη στο ρεύμα εξόδου από την πόλη της

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202515:41

  Τη δημιουργία της Πλατειάς Εμπράρ στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.     Στόχος είναι η δημιουργία ενός πάρκου και μιας παιδικής χαράς πάνω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.      

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202515:18

  Σε απεγκλωβισμούς πολιτών, ακόμη και παιδιών, προχώρησαν οι αρχές σε Τουρκολίμανο και Θυμάρι, μετέδωσε η ΕΡΤ. Τουλάχιστον έξι άτομα έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια. Ο αντιδήμαρχος Αναβύσσου Μπάμπης Γαλάνης ενημέρωσε πως «όλες οι δομές του δήμου είναι ανοιχτές για να

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202515:02

  Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο Λακκιά του Δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, καίγονται ξερά χόρτα και δεν απειλούνται κατοικίες. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία έχει θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202514:58

  Στη σύλληψη δυο ημεδαπών για καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν οι Αρχές σε Ημαθία και Πιερία. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βέροιας, εντοπίστηκε προχθές ένας 59χρονος σε περιοχή της του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας και

ΕΛΛΑΔΑ

26.6.202514:42

  Κατηγορία κινδύνου 3 για εκδήλωση πυρκαγιάς  με ανώτατο το 5 για την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. ⚠️ Χάρτης

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή