Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα από τη Λάρισα, μετά τη σύλληψή της για ενδοοικογενειακή βία και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Η ίδια είχε μεταφέρει τα δυο παιδιά της, ηλικίας 5 και 6 ετών στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικού προβλήματος. Οι γιατροί, ωστόσο διαπίστωσαν σημάδια εγκαυμάτων που πιθανότατα προκλήθηκε από από καύτρα τσιγάρου– και στα δύο παιδιά, και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο δυο παιδιά στη Λάρισα με σημάδια από καύτρα τσιγάρου
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την ύπαρξη και παλαιότερων τραυμάτων, εγείροντας υποψίες για ιστορικό κακοποίησης. Η μητέρα φέρεται να εξέφρασε φόβους για εμπλοκή των κοινωνικών υπηρεσιών μέσω ηχητικών μηνυμάτων, ενώ φίλη της δήλωσε πως είχε δει τα σημάδια αλλά η 32χρονη τα απέδωσε στο «ξύσιμο».
Ο πατέρας των παιδιών ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια, χαρακτηρίζοντας τη μητέρα επικίνδυνη και αποκαλύπτοντας ότι έχει χάσει την επιμέλεια άλλου παιδιού στην Κύπρο. Τα παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.